Innehåll

söndag 26 januari 2020

Inställt: PAH-möte i Linköping den 30 mars 2020

Uppdatering den 14 mars 2020: På grund av det nuvarande läget och spridning av Coronaviruset (covid-19) har PAH-Sverige i samråd med PAH-teamet på Linköpings universitetssjukhus beslutat att vi ställer in mötet den 30 mars. Mötet kommer i stället att hållas hösten 2020 och vi återkommer med datum. Anmälda till mötet kommer att kontaktas av PAH-Sverige.


Vi hälsar dig som patient med PAH eller CTEPH och dina anhöriga varmt välkomna att tillbringa en eftermiddag tillsammans med PAH-teamet på Universitetssjukhuset i Linköping och representanter från PAH-Sverige (patientförening).

Detta är ett tillfälle, att träffa och utbyta erfarenhet med andra som också kämpar med sjuk- domen! Dessutom får dina anhöriga en god insyn i din sjukdom. Vi hoppas verkligen, att såväl du och de dina har möjlighet att närvara.

Programmet

  • Peter Bäärnhielm från PAH-Sverige hälsar välkommen.
  • Presentation av PAH-teamet på Universitetssjukhuset i Linköping. Vi berättar hur teamet arbetar och ger en får en kort redogörelse från läkare, sjuksköterska och flera i PAH-teamet.
  • Överläkare Kjell Jansson berättar om sjukdomen PAH och behandlingsläget idag.
  • Presentation av patientföreningen PAH-Sverige och dess arbete.
  • Fika paus med något enkelt att förtära.
  • Samtal kring frågor som vi kommer överens om senare.

Tid och plats

Måndagen den 30 mars kl. 13.00 – 16.00 träffas vi på Universitetssjukhuset i Linköping i lokalen Granit på plan 9. Närmaste entré är den Norra entrén (plan 10).

Frågor

Om du har frågor angående informationsmötet så kontakta gärna Peter Bäärnhielm, PAH-Sverige 070-237 23 00 eller peter@pah-sverige.se. alternativt direkt till PAH- mottagningen Monica Karlsson 010-103 29 78.

Anmälan

Du anmäler dig genom att fylla i formuläret nedan. Om det är problem med att skicka in anmälan via formuläret mejla patrik@pah-sverige.se. Vi kommer att återkomma med bekräftelse när vi fått en anmälan. Svar önskas så snart som möjligt men senast den 20 mars. Det kostar inget att delta!

Bra att veta

Det finns ingen tillgång till syrgas i lokalen. Vid behov ta med egen syrgas.

Vi ser fram emot att få träffa er!



Monica Karlsson, PAH-sjuksköterska
Peter Bäärnhielm, PAH-Sverige