Medlemskap

Bli medlem i PAH Sverige

Ditt medlemskap är viktigt för oss. Om du är medlem då vet vi att du finns och kan nå ut till dig med information. Ju fler medlemmar vi är föreningen, desto tyngre väger våra ord i olika sammanhang.

Vad kostar det?

Medlemsavgiften är 200 kr per person och år.

Vad får du?

Löpande information från föreningen genom vårt digitala nyhetsbrev. Den som inte har angett e-postadress får en gång per år en sammanställning över viktiga händelser som rör sjukdomen och föreningen, denna skickas ut per post. Medlemskap innebär också att du blir medlem i Riksförbundet Hjärt-Lung och får deras medlemstidning Status hemskickad sex gånger per år, samt att du får ta del av deras medlemsförmåner.

Anmäl intresse

För att anmäla att du vill bli medlem kan du antingen fylla i formuläret nedan eller mejla uppgifterna direkt till  info@pah-sverige.se eller ringa Patrik på 073-944 20 49. När vi fått din intresseanmälan lägger vi in dina kontaktuppgifter i medlemsregistret. Ungefär en månad senare kommer du att få en inbetalningsavi och ett brev från Hjärt-Lung gällande medlemskap i patientföreningen för PAH. Medlemskapet löper ett år och om det inte sägs upp får du då en ny inbetalningsavi.

Ge bort ett medlemskap som gåva

Du kan ge bort ett medlemskap i förening som gåva. I formuläret fyller du i namn och adress för den som ska få medlemskapet i gåva. Under faktureringsadress anger du namn, adress och postadress till den som ska faktureras.